ALKOHOLFRITT ØL -
SOM SMAKER ØL!

Norges første alkoholfrie gårdsøl er her! Først ut er IPA-en «Gammal Gris».

NORGES FØRSTE
ALKOHOLFRIE GÅRDSØL!

Buggegården Bryggeri lanserer Norges første – og beste – alkoholfrie gårdsøl – med malt, humle, vann og kveik fra egen gård!

Corona-lockdown og restriksjoner har gått ut over ordinær drift på gården, og vi utvikler nå nye produkter. Med støtte fra Innovasjon Norge, har vi etter mye testing og prøving og feiling laget en knakende god alkoholfri IPA!

Alkoholfritt øl er en av de store internasjonale trendene innen ølverdenen. I store byer som London og Paris har kjente moderne mikrobryggerier åpnet nye puber som KUN serverer alkoholfritt øl.

Hos mange, og spesielt unge voksne, er det blitt trendy å ikke drikke alkohol. Både ut fra helserelatert standpunkt, med man skal trene og holde seg sunne og friske, men også av prinsipielle grunner ikke drikker alkohol.

Men de krever på den annen side kvalitet – at det alkoholfrie alternativet både smaker godt og tar seg godt ut på flaske eller boks. Det skal være like kult å velge alkoholfritt øl, som en sterk stout eller hipster-IPA på 5-10%.

Mikrobrygg-øl-bølgen har veltet inn over Norge, med et enormt utvalg i både butikkhyller og på polet. Alkoholfritt øl som smaker godt, er det imidlertid fremdeles så som så med.

Et par nye norske produsenter er lansert det siste året, men fortsatt er utvalget svært begrenset, og fortsatt dominert av de store industribryggeriene.

Vi tør påstå at vi er det første gårdsbryggeriet i Norge med håndlaget alkoholfritt øl – brygget hovedsaklig på lokale norske råvarer. Vi har egen malt, torads-bygg dyrket på jordet ved gården, egen humle, eget brønnvann og egen kveik.

https://buggegardenbryggeri.no/wp-content/uploads/2021/03/Gammal-gris-IPA.jpg

ALKOHOLFRI IPAGAMMAL GRIS

Gråtass IPA har generøse mengder humle, som gir en raus og bredbeint bitterhet. En fest for ganen, med papptrumpeter og smaksgaranti på lur.
IBU: 80
ABV: 0,3 %
Humle: Citra, Sabro, Galaxy
Gjær: Kveik

1 BOKS 44 cl

50,-70,-

4-PACK

179,-200,-

6-PACK

250,-300,-