SOMMERFEST
MED JOBBEN!

Velkommen til en annerledes og hyggelig opplevelse i unike omgivelser på Buggegården!

BUGGEGÅRDEN PRESENTERERGØY PÅ LANDET
MED GODE VENNER!

Sommerfest med jobben, utflukt med klubben eller finne på noe med vennegjengen? Buggegården tar imot grupper på 20-50 personer! Her kan du få lære litt om øl og smake kortreist, lokalt håndverksøl. Ta kontakt for priser og mer informasjon!
Mobil: 92034992
Epost: erling@buggegarden.no
Open page

01. GÅRDSBRYGGERI

Buggegården Bryggeri ligger i låven og kan ta imot grupper på inntil 20 personer for innendørs bordsetting. I puben tilbyr vi et stort utvalg øl på flaske og fat, og kanskje brygges det øl, mens gjestene smaker seg fram.

Open page

02. UTESERVERING

Hva er vel bedre enn å nyte en utepils og et måltid i landlige omgivelser ute på tunet? Vi har mange store parkbenker med plass til 6-8 personer. Sitt under pæretreet eller i eplehagen og kjenn duften fra grillen eller steinovnsbakt pizza.

Open page

03. INNENDØRS

Skulle det bli regn og dårlig vær, har vi røffe og hyggelige selskapslokaler i den gamle smia og vognskjulet. Her sitter historien i veggene, og det er det ca 50 sitteplasser og egen bar.

Open page

04. AMFI I LÅVEN

Noen ønsker å ha en faglig del av arrangementet. Da er teateramfiet i låven perfekt. Her er det projektor, lys- og lydanlegg. Her er det plass til 100 personer.

Open page

05. MYE Å SE PÅ

Hvis noen vil strekke litt på beina, går det an å rusle en tur rundt å kikke på dyrene, eller ta turen innom bryggerhuset og det gamle snekkerverkstedet.

Open page

06. PRIS FRA
KR 590,-/ PERS

Vi skreddersyr et opplegg som passer for dere. Priseksempelet inkluderer to halvlitere og pizza. Vi garanterer god stemning og gøy på landet!