PRØV ET EKTE
HÅNDVERKSØL!

I gårdsbryggeriet vårt produserer vi håndverksøl med lokal profil. Små batcher med ufiltrert øl, brygget med kjærlighet, direkte fra bonden! Her er en oversikt over de ulike øltypene fra Buggegården Bryggeri.

https://buggegardenbryggeri.no/wp-content/uploads/2021/08/Cover-hjemmeside.jpg
XO PILS 500 ml
80kr
Hvis ekstra godt øl hadde blitt benevnt som konjakk, er dette en tsjekkisk pils XO. Fyldig, smaksrik og nydelig avrundet balanse.
LULLAS LAGER 500 ml
80kr
Buggegårdens lager er en ekte tsjekkisk pilsner, med fremoverlent aroma, ravgul farge og ettersmak med firehjulstrekk.
BONDENS BLONDE ALE 500 ml
80kr
En forfriskende og lettdrikkelig amerikansk blonde ale, med smak av tropiske frukter, sommer og fluktstol.
HJULMAKER'N PALE ALE 500 ml
80kr
En smaksrik og lettdrikkelig amerikansk pale ale som lar humla suse og brummer som en Gråtass i slåttonna.
GRÅTASS IPA 500 ml
80kr
Gråtass IPA har generøse mengder humle, som gir en raus og bredbeint bitterhet. En fest for ganen, med papptrumpeter og smaksgaranti på lur.
STALLGUTEN chili-porter 500 ml
80kr
En liten rakker av en klassisk engelsk porter, med hint av lakris og chili. Mild som en sommerdag, og sparker sånn akkurat passe fra seg.
MAFIOSO Meksikansk lager 500 ml
80kr
En ekte lager med særegen sødme og karakter fra meksikanske gjær og mais. En festlig øl med sombrero og latinske rytmer.
SUS I SERKEN Hefeweizen 500 ml
80kr
Hefeweizen er en klassisk tysk hveteøl. Med en duggfrisk og ekstra godt karbonert hefeweizen, blir det ompa-ompa og sus i serken.
SUGAR DADDY Stout 500 ml
80kr
Sugar Daddy er en irsk stout - en mørk og smaksrik klassiker med hint av kaffe og sjokolade. En liten dæsj laktose (melkesukker) for ekstra sødme og fyldig avrunding.

BJELLEKLANG Juleøl m/kveik 500 ml
80kr
Juleøl skal lukte bjelleklang og smake engler daler ned i skjul. Denne brown alen er pyntet til jul med karamell, fudge og sødme. Det er bare å ønske seg en hvit jul!

IDUN BLÅ IPA 500 ml
80kr
En forfriskende og fruktig amerikansk IPA, tørrhumlet to ganger (DDH) for ekstra smak og aroma. Til ære for mormor (bildet), er denne IPA-en gjæret med Idun Blå bakegjær!!