BLI MED PÅ ØLSMAKING!

Ta med deg vennegjengen eller kollegene på en annerledes og hyggelig opplevelse! Her får du lære litt om hva øl er laget av, øl-historie og smake kortreist, lokalt håndverksøl. Velkommen til gards!

ØLSMAKING ER FOR ALLE!

Guidet ølsmaking med ølsommelier. Vi tar deg gjennom ølets historie, beskriver bryggeprosessen og krydrer det hele med artige fakta – fra vikingtida og fram til dagens mikrobrygg-revolusjon! Nedenfor kan du lese litt om ulike alternativer og priser.
Øl er best når du bruker flere sanser. Her lærer du å smake og beskrive ølet med både øyne, nese og munn. Kanskje lærer du også noen triks du kan imponere med senere. Og gjør du ikke det, har du iallfall hatt en artig opplevelse! I samarbeid med Ølakademiet får du mangfold i smak og utvalg. På smakingen blir det ikke øl fra ett bryggeri eller én produsent, men fra flere slik at du får oppleve de store og varierte smaksforskjellene. Morsomt, sosialt og lærerikt gjennom gode historier. I tillegg får du smake både klassikere og nyheter.

ØLSMAKING STANDARD

Smaksplanke med 5 ulike øltyper. Foredrag om øl, historien bak øltypene, og hvordan de ulike råvarene gir ulike smaker.

Minimum 7 personer

Varighet: 2 timer

Pris per pers:

690,-790,-

ØLSMAKING & TAPAS

Smaksplanke med 5 ulike øltyper, servert sammen med mini-tapas. Lær om hvordan øl & mat utfyller hverandre og forsterker smaksbildet.

Minimum 8 personer

Varighet: 2,5 timer

Pris per pers:

1090,-1390,-

ØLSMAKING & BURGER

Inkluderer smaksplanke og Buggegårdens berømte burgerbuffet. Lær om hvordan øl og mat utfyller hverandre og forsterker smaksbildet.

Minimum 8 personer

Varighet: 2-4 timer

Pris per pers:

1590,-1790,-